fredag 26. mars 2010

Dette teppet har jeg holdt på med siden i sommer. Jeg har ikke heklet på det på lenge,men det er nesten helt ferdig.  Jeg hekler rutene fast etterhvert,og hekler inn trådene så det blir nesten ingen tråder å feste!
Passer meg perfekt.  :o)

Nå er det pakking til påskeferie. Jeg drar hjem til foreldrene mine, så drar jeg til fjells på familiehytta. Det gleder jeg meg veldig mye til. Deilig med snø,hytte,sol,og alle påskefolkene som man ikke møter ellers i året.  2.påskedag drar jeg til Bodø,da er det serieåpning i Adecco-ligaen, og da er jeg selvfølgelig på plass!          
Jeg regner med at jeg blir et par dager i byen når jeg først er der. Så får jeg med meg BHK`s siste hjemmekamp for sesongen. det har jeg savnet etter at jeg flyttet!
Vet ikke om noe jobb etter påske,foreløpig,så da benytter jeg sjansen til en liten ferie.  :o)
God påske alle sammen,legg igjen en hilsen er du snill......
Påskeklem fra *anne*

fredag 19. mars 2010

Jeg har hatt lyst på påskeliljer i maaange dager,og nå er de endelig på plass på spisebordet.  De står i en gammel bolle som jeg har arvet. Synes det er sååå koselig med gule blomster,kanskje mer som et symbol på sol og vår,enn påske.

Og jeg har faktisk lagt på en nydelig påskeløper som jeg fant sist jeg var hjemme hos foreldrene mine.  Jeg var og rota i en kiste som har vært farmor sin,og der fant jeg denne flotte løperen med påskeharer på.
Så nå er påska kommet til spisebordet mitt!
Det blir sikkert den eneste påskepynten her hos meg i år.

*anne*